Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2022, 21:59
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
moim zdaniem nikogo nie powinno sie ignorować

a Lucjusz jest bardzo emocjonalny, ale nie najbystrzejszy , jego próba sprowadzenia sytuacji do absurdu budzi politowanie

tak Lucjusz: Kuba z Dawidem zarzadaja klubem CHUJOWO i jakieś żałosne ataki na Framata i innych ludzi którzy oceniają sytuacje bez klapek na oczach tego nie zmienią

dodatkowo chciałbym przeprosić Roberta Sermaka za moje poprzednie posty , tutaj faktycznie dałem upust frustracji, bo panowie nie oszukujmy sie sytuacja JEST frustrująca
ale jakie ataki? Drwienie z jego absurdalnych twierdzeń to atak? Nie obrażam go jak na to zasługuje (min. po obrażaniu Kuby). Nikt nie twierdzi, że zarządzają wyśmienicie. Irytuje mnie urestwo ludzi, podłość i prawdziwe oblicze człowieka, Kuba ratował klub wszyscy klęczeli z jęzorem wywieszonym i łzami w oczach, pomnik budowali, teraz sytuacja jest trudna to będa pierd.. jakieś farmazony o Hyballi czy sufitach źle wykonanych w sklepie :/ Framat jest tego książkowym przykładem.

Prosta sprawa: nikt nie będzie wykładał kawy na ławę i zdradzał tajemnic handlowych bo kilkunastu frustratów forumowych tupie nózkami.

Przypomniały mi się słowa Kasperczaka: "krytyk i eunuch z jednej są parafii, każdy wie jak, ale żaden nie potrafi". Wy właśnie wszystko wiecie, ale uja umiecie zrobić - tak widze tą sytuację i to właśnie przedstawiłem. Zapisac się do socios to olaboga, ale pierd i pouczać innych to pierwsi. Żadnych jak dotąd konkretów nie przeczytałem i na 101% nie przeczytam.

Odnośnie bystrości to proponuję przejrzeć co było pisane w pierwszych meczach, jak również zobaczyć sobie moje wpisy z okresu przygotowawczego

Rozwiń myśle o próbie sprowadzenia sytuacji do absurdu bo jestem jej ciekaw. To samo myślałem i twierdziłem już dawno co wam serek napisał w jednym zdaniu, a wy pieprzycie o korpo gadce.

Nic nie ma z waszego pierd prócz tworzenia ujowej atmosfery wokół klubu i siania zamętu, przypominam, że piłka w grze. Ulzycie sobie z framatem i koalikiem po ostatniej kolejce.

Drozd napisał(a):Wyświetl post
Dlatego, że żeby były wyniki to poza umiejętnościami trzeba chcieć je mieć oraz zapieprzać i na treningach i na meczach, a trenera który potrafił zmusić do zapieprzania, Błaszczykowski zeszmacił, ośmieszył w mediach i wywalił pod pretekstem słabych wyników które kopacze sami wykreowali symulując grę. To, że Hyballa był świrem żadnego z tych zachowań nie usprawiedliwia. W poprzednim sezonie sami się zeszmaciliśmy jako klub i drużyna, dlatego w tym sezonie mimo wydawało się ciekawych wzmocnień nic nie zagrało tak jak powinno.

Jakby zareagowali po 0:5 ze Ślaskiem to pisalibyście, że mało pro bo działają pod wpływem emocji jak Cupiał Zrobili na przekór; dali zaufanie, postawili zagrac inaczej, wbrew powszechnym trendom. Nie udało się... Ależ byłby znów lament po wywaleniu Guli po tym blamażu ...

Dlatego mówię o odpowiedzialności rządzących, brak reakcji na skandaliczną postawę na boisku, niech wspomnę 0:5 ze Śląskiem to właśnie głaskanie się po fiutach, więc nie ma żadnych wątpliwości że taki właśnie klimat panował przez ponad pół sezonu.
To, że trzeba zapieprzać pełna zgoda, ale płacz za Hyballą jest chyba własnie tym sprowadzeniem sytuacji do absurdu , o której pisał ArkadiuszCz. Straszną macie traumę po tym cyrkowcu od kręcenia sutków i wyśmienitego motywatora (słowa do raczkującego Gruchy przed derbami: "jak zagrasz dwie złe piłki to schodzisz" :/

Jakby zareagowali tak jak Cupiał po blamazu 0:5 to pisalibyście, że mało pro bo działają pod wpływem emocji... Zrobili inaczej, na przekór obowiązującym trendom, zostawili trenera, dali wsparcie i czekali na odmianę sytuacji wraz z czasem, który miał działać na korzyść trenera. Zwolniliby Gule to Śląsku to byłby płacz, że super trener ino czasu mu nie dali Takie pierd.. to błędne koło.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 13.05.2022 o godz. 22:16.

Odpowiedz cytując