Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2022, 20:33
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Ja nie wiem czy atmosfera jest w klimacie głaskania się po fiutach... nie mam pojęcia czy tak jest, czy to jest przyczyną i tego się raczej nie dowiemy. Wiem, że Janicki u nas był równo jechany, a radzi sobie lepiej w Górniku niż nasza defensywa, wiem, że Abramowicz i Carlos nie grają takiej padaki jak u nas za Skowronka czy Hyballi.. Dlaczego wszystko nie zagrało tak jak powinno skoro teoretycznie wyglądało nieźle i 98% forum przed sezonem brałoby w ciemno takie plany?
Dlatego, że żeby były wyniki to poza umiejętnościami trzeba chcieć je mieć oraz zapieprzać i na treningach i na meczach, a trenera który potrafił zmusić do zapieprzania, Błaszczykowski zeszmacił, ośmieszył w mediach i wywalił pod pretekstem słabych wyników które kopacze sami wykreowali symulując grę. To, że Hyballa był świrem żadnego z tych zachowań nie usprawiedliwia. W poprzednim sezonie sami się zeszmaciliśmy jako klub i drużyna, dlatego w tym sezonie mimo wydawało się ciekawych wzmocnień nic nie zagrało tak jak powinno.

Dlatego mówię o odpowiedzialności rządzących, brak reakcji na skandaliczną postawę na boisku, niech wspomnę 0:5 ze Śląskiem to właśnie głaskanie się po fiutach, więc nie ma żadnych wątpliwości że taki właśnie klimat panował przez ponad pół sezonu.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując