Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2022, 11:13
ciastek88 napisał(a):Wyświetl post
Podpisuję się pod tym . Choć Brzęczek cudów nie zdziałał to nasze najważniejsze mecze w tym roku to była Stal Mielec koncertowo przej... przez Gulę i Łęczna zaraz po przyjściu Brzęczka gdzie nie miał czasu żeby cokolwiek ustawić , zmienić. Wygranie obu meczów to był obowiązek i właśnie teraz brakuje nam tych straconych 5 pkt - bylibyśmy nad Sląskiem , Lubinem , Stalą i tą samą ilością punktów co Jaga. Nikt nie musiałby teraz siedzieć z kalkulatorem w łapie...
Najzabawniejsze, że ja i kilka osób pisaliśmy o tym na obozie w Turcji. Wtedy trafiało się za to do "sekty spadkowej" (osobiście mi to nie przeszkadza, sektę po cichu rozwiązano, do szyderstw nikt się już nie przyznaje a kto był idiotą zostanie nim raczej do końca życia, więc w sumie lepiej tak niż inaczej).

Na obozie w Turcji byłem przerażony transferami, grą, a dobił mnie psychicznie tweetup z Pasiecznym, ponieważ miałem już wtedy pewność że mamy do czynienia z korpoidiotą który żyje zasadą "fake it till you make it". Czy transfery 21 latków i gości do odbudowania po tragicznym sezonie da się racjonalnie uzasadnić w sytuacji gdy kluczowe mecze masz za dwie kolejki? Tylko jeśli uważasz że (wbrew wszystkim wkaźnikom) już za chwilę wszystko odpali. Nie jedna katastrofa w historii miała taki przebieg.

A Gula? Od początku był zagubiony niczym plemnik w przełyku studentki pierwszego roku, wierząc że wystarczy żeby robił dalej jedyną rzecz jaką umie a dojdzie do celu. Było już za późno kiedy zrozumiał że zmierza w kierunku okrężnicy...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.05.2022 o godz. 11:39.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując