|
Wydaje się to jest temat TABU na Wiśle ale jestem przekonany , że coś pęknie po meczu z Wartą...
Odpowiedzmy sobie na pytania :
Kto zwalniał Stolarczyka a zatrudniał Skowronka ? Nie był to Obi. Choć pomysł się obronił to sposób w jaki zatrudniono Skowronka daj nam pewne wskazówki.
Kto zwolnił Skowronka i zatrudnił Hyballę po to żeby zamiast go zwolnić kiedy należało to zrobić odwalał szopki z Kmiecikiem ?
Kto zatrudnił Gulę i Pasiecznego po to żeby Gulę zwolnić za późno a Pasiecznego rzucić w ofierze - choć ten drugi swoje dołożył znakomitymi transferami.
Kto był klubie odpowiedzialny za finanse , które zostały naprostowane a kto był odpowiedzialny za stronę sportową , która okazała się kompromitacją ?
Teraz najważniejsze - kto będzie odpowiedzialny za stronę sportową w I lidze i walkę o Ekstraklasę i dlaczego to nie może się udać ?
Spadek Wisły to jedna z największych tego typu kompromitacji od kiedy pamiętam. Jedynie Górnik Zabrze za Alianz może konkurować choć sądzę , że nasz spadek to większy skandal.
Spadają kluby z problemami finansowymi , spadają beniaminki , spadają kluby bez kibiców. Jakim jeb. cudem można było doprowadzić taki klub jak Wisła do spadku przy takiej bazie kibiców, ogólnym hypie wokół klubu, zrzutek, sprzedaży akcji , pomocy kibiców.... k... jak ?
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
|