Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2022, 11:57
czaro napisał(a):Wyświetl post
Wszyscy jesteśmy źli, ale wyhamuj, bo dla rozmowy z takimi ludźmi jak Malk wchodzi się jeszcze na to wymierające forum.
Sorry, ale żeby poczytać mądrości w stylu "trener do dupy, powinien był wpuścić piłkarza X nie Y!", gdzie obaj kopacze na zmianę dają dupy cały sezon to możesz wejść na Twitter albo sekcję komentarzy dowolnego portalu piłkarskiego. Przy okazji jeszcze dowiesz się że sędzia to debil i poznasz stronę facebookową agencji towarzyskiej, a z reklamy jak zwykła sprzątaczka zarabia 10 tys. miesięcznie i domową receptę na haluksy. Także nie widzę sensu wchodzić akurat tutaj żeby przeczytać tego typu teksty, ale co kto lubi...

Fakt że za mocno pojechałem, za co przepraszam, ale krew mnie zalała że (tak jak przewidziałem) trener znowu winny. Sorry, to jest poziom wuja Romana który między jednym a drugim kieliszkiem wyjaśni Ci jeszcze że wojnę na Ukrainie to Kaczyński wywołał żeby mieć Lwów a po kilku więcej - że wszyscy oni to ....y i złodzieje.

Za Brzęczka stwarzamy sytuacje, w odróżnieniu od czasów Guli. Problem w tym, że mamy skład węgla i papy w ofensywie. Co z tego że są sytuacje skoro nie ma ich kto wykorzystać?

Ale jasne, winny trener bo Ondrasek to emeryt a Kliment - paralityk, do tego obsrany już jak wchodzi na boisko.

Nasze być albo nie być w ekstraklasie zależy od tego czy kilku paralityków jakimś cudem skieruje piłkę do właściwej bramki w najbliższych meczach. Sytuacje będą mieli, bo teraz je stwarzamy, reszta to fart bo umiejętności po prostu nie mają.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.05.2022 o godz. 12:09.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując