Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2022, 22:20
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Chłopie, odwal się i nie obrażaj mnie tylko dlatego, że masz inne zdanie na temat meczu

Chcesz się wyładować za wynik - poszukaj gdzie indziej niż na rozmówcach na forum, bo to żenada. Chcesz podyskutować merytorycznie, nie obrażaj rozmówców, możemy wtedy pogadać, nie ma problemu, jak już kiedyś wspominałem, różnimy się tylko w szczegółach, w wielu rzeczach się zgadzamy, pomijając oczywiście to, że do końca życia mi nie zapomnisz, że gdzieś kiedyś się nie zgodziłem z tym, co napisałeś, więc poczułeś się w obowiązku atakować odtąd wszystko, co napiszę, nieważne co (a najlepiej w ogóle pisząc, że napisałem coś innego, niż napisałem). Jeśli nie - EOT.
W dupie mam co kiedyś pisałeś, nawet tego nie pamiętam. Po prostu przekroczyłeś granicę absurdu w swoim żalu. Wynik mnie nie rusza - generalnie to ja przewidywałem że możemy spaść kiedy pokemony na tym forum snuły odrealnione wizje.

Krótko żebyś zrozumiał - mam bogaty materiał dowodowy w postaci meczy że Manu i Savić w pierwszym składzie niczego nie gwarantują. Ty co masz? Swoje urojenia?

Jak można być takim tępym wałem i zwalać na trenera że nie postawił na zawodników którzy zawalili masę meczów i mają siły na maks jedną połowę? W ogóle jak można być takim kretynem żeby problem widzieć w piątym trenerze z rzędu, w tym że zamiast jednej łamagi wystawił drugą?!

To już nawet nie jest śmieszne...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując