Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2022, 21:58
Cytat:
Nie ma takich podstaw, dla mnie spadek był jasny po meczu ze Śląskiem.
No ja tam będę wierzył do końca ale tylko dlatego, że to mój klub.
Podstawy myślę, że są takie, że z tego łatwego terminarza to zostały nam dwa najłatwiejsze mecze - co nie oznacza, że uda nam się chociażby 1 bramkę strzelić w nich, z naszą formą

Ale tak realnie to gramy najłatwiejszy z możliwych obecnie wyjazdów. Zjebany Radomiak. Wcześniej mieliśmy albo derby albo mecze z rywalami, którzy z nami się ścigali jak Śląsk.

Warta też powinna okazać się łatwiejsza od Płocka. Warta już nie będzie grała o nic.

Jest to realne żeby wygrać te dwa mecze, lekko by mnie to zdziwiło gdybyśmy dali radę ale jakiś mały procent nadziei na to jest.

Na ten moment jest opcja, ze 4 pkt wystarczą do utrzymania. Wątpię aby tak do końca zostało ale też takiej możliwości wykluczać nie można. Wystarczy, że Termalica nie zdobędzie więcej niż 4 pkt i Zagłębie przegra 2 ostatnie mecze z 1 i 2 drużyną ekstraklasy.

Myślę, że te 3 warunki są jeszcze jako tako realne.
Aczkolwiek zapewne aby marzyć o utrzymaniu to trzeba zdobyć 6 pkt i może i to nie pomoże.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując