Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.04.2022, 11:34
właśnie o tym pisałem, a ja się zapytam jak różowe okulary trzeba mieć, aby po JEDNEJ powtórce, na której uja widać odgwizdać rękę MANU Sytuacja z Radomiakiem jest w moim odczuciu analogicza. Na kilku powtórkach z GIO ewidentnie widać, że czubkiem buta wali mu w nogę, sam zawodnik Płocka zaraz po tym stawia w nienaturalny sposób stopę na murawie.... (oba zagranie w ferworze walki, nie twierdzę że celowe, no ale tam faul był tu nie...)

Na powtórkach z faulem GIO widać dużo więcej oczywistych rzeczy niż przy jednej z rzekomą ręką - mnie ta sytuacja nie przekonuje, bo żeby gwizdać tak ważne przewinienie sędzia musi mieć pewność... Doceń, że nie dałem tej sytuacji, a nie przyczepiaj się do faulu na GIO bo zaraz napiszesz, że piłka nie padła łupem Fazlagica i co miał zrobić z nogą jak już była w pędzie, a zachowanie Kuby to patologia - bo już jeden damian123 na SB tak pisał Masz tam jeszcze rękę/łokieć na twarz/oko w 84min... to też faulu nie ma czy jest?

To jest moja wizja, moje przedstawienie jak widziałem poniedziałkowy mecz - czy 3 czy 5 sytuacji.... każda na naszą niekorzyść, sędzia ewidentnie wypacza wynik spotkania i to FAKT, bez manipulacji. Film miał na celu przedstawić sędziego w prawdziwym świetle - czyli złym świetle.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 28.04.2022 o godz. 11:44.
Odpowiedz cytując