Wyświetl pojedynczy post
Greg25
Senior Member

Od: 08.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.04.2022, 08:43
Za dużą wagę przywiązujesz do mentalu, Piotruś jest po prostu słabym trenerem, co pokazał w kolejnych klubach. Chyba mi nie powiesz, że w Monachium nie znają się na trenerce i na "zapieprzaniu", a nawet stamtąd go wypieprzyli, gość jest totalnie zryty psychicznie i tu leży problem. Drużyna grała dobrze pod jego sterami w dosłownie w kilku meczach, potem nastąpiło przegięcie, totalnie zajechał drużynę, która wyglądała, jakby im się nie chciało grać, w rzeczywistości byli totalnie zajechani (pisał o tym publicznie nasz obecny trener od przygotowania fizycznego!). Najgorsze było to, że wg niego receptą na przemęczenie zawodników były za słabe treningi! Tak się nie da, to nie lata 80-te!

Co do doboru zawodników, to Piotruś się podpisywał pod każdym transferem, ba Kone był jego ziomalem z poprzedniego klubu i sam go osobiście polecił (zresztą ja osobiście Kone bym zostawił na kolejny sezon, ten gość miał potencjał na dobrego gracza).
Jeżeli chodzi o Gulę, to niestety nasza liga okazała się dla niego za dużym kapeluszem, przy nim żaden zawodnik nie zrobił postępów, nie wiem co on tam robił na Słowacji, ale może by w przyszłości wypożyczać naszych młodych graczy, żeby się tam ogrywali. U nas jest za duża presja na gulowe granie...
Odpowiedz cytując