|
Zakładam, że coś będa punktować, jeśli np Stal ma 3 porażki pod rząd to być może w końcu wygra. Stal niby ma trudny terminarz ale czy Legii u sibie nie może pokonać lub zremisowac? Legia to jest teraz rozbita, też już o nic nie gra. Także ot jest zepspół po zjebanym sezonie i moga każdemu punkty dostarczyć ale i zabrać. Ja bym Legii nie rozpatrywał jako zespół, który na pewno punkty rywalom naszym pourywa. Lechia też za chwilę może już o nic nie grać, nawet nie tyle nie grać o nic, co po prostu móc sobie pozwolić na 1-2 wpadki do końca sezonu. Później mają Śląsk u siebie i Płock na wyjeździe.
Dlatego liczę, że nie zdziwię się jak oni w tych meczach zrobią 4-6 pkt.
Po prostu nasz problem polega na tym, że sami brakiem zwycięstw zawężamy sobie margines błędu, z kolei rywale mając przewagę mogą np teraz jeszcze przegrać 1-3 mecze ale zaskoczą na koniec + my nie wygramy wtedy i znowu nas przeskakują.
To już jest na tyle mało meczów, że nie ma gdzie się mylić a i trzeba liczyć, że rywale nie będą punktować. Nie wierzę też w takie cuda, że ta góra tabeli czy Lechia itp będa tak sztywno isć i wygrywać z dołem. Z kimś punkty potracą. Później są te Radomiaki, Legie, Płock, Zabrze, które już mają wakacje. Także wcale ten terminarz taki chujowy dla rywali a super dla nas nie jest.
A problem jest taki, że każde ich zwycięstwo w tych 5 kolejkach to dla nas nas 1+1 lub 2 zwycięstwa żeby ich dogonić.
Gonimy ale idzie to jak krew z nosa mimo wszystko.
Po prostu się obawiam, ze przyjdzie kolejka, że oni zapunktują a my przegramy i już ten dystans będzie nie do odrobienia bo zostanie 2 czy 4 kolejki i to będzie za dużo.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|