Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2022, 17:32
Dziś pierwsza połowa słabiutka - fartowne 1:0 po samobóju, ale to Górnik optycznie przeważał wg mnie.

Druga połowa dużo lepsza - nawet przed wyrównaniem Górnika.

Generalnie Skvarka kolejny raz potwierdził, że jest słaby, a Savić, że wreszcie gra na miarę swojego potencjału.

Kamień spadł z serca i wielkie uff, że wreszcie przyszło zwycięstwo, ale niestety w tej kolejce rywale zagrali nam na nosie i praktycznie każda licząca się drużyna nad nami punktuje.

Do tego do przerwy Śląsk prowadzi z Rakowem... możliwe, że po tej kolejce zbliżymy się jedynie do Stali Mielec (na 5 pkt) i możliwie Jagielloni (5 pkt) - jeśli wtopi.

Ktoś ogarnia jakie mamy bilanse bezpośrednie z tymi drużynami? Bo średnio mi się chce wertować cały terminarz.

Moja opinia jest taka. Kto by nie był w tej chwili bezpośrednio nad nami - jeśli utrzymamy ten poziom gry to się utrzymamy. Nie ma opcji, ktoś z miejsc 11-15 wpadnie w dołek i trzeba go będzie łyknąć.

Za tydzień mega ważne spotkanie we Wrocławiu. Trzymam kciuki, że utrzymamy ten flow jaki mamy i że nie będziemy próbować się na siłę Skvarzyć czy Klientować.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 10.04.2022 o godz. 17:38.
Odpowiedz cytując