AS82 napisał(a):

Te osoby , łaziły po studiach telewizyjnych i legitymizowały te bzdury na temat zamachu.
To zacznij się czepiać Macierewicza , bo to on znów wypłynął ze swoimi rewelacjami bez pokryciia dlatego odżył znów ten temat na forum.
Lasek w przeciieństwie do tego śmiecia , jest zapewne w stanie bronićswojego raportu przed każdym sądem i trybunałem ,a Maciereiwcz nie jest w stanie udowodnić dosłownie nic ! I taki jest prawdziwy stan wiedzy
|
Po raz ostani pisze, wszedlem w temat aby azor wyjasnil mnie swoj wpis;
"Naprawdę każdy, kto w najmniejszym stopniu lobbuje całą historię chociażby stwierdzeniem "a kto wie, może" jest idiotą i powinno się mu odebrać prawo do głosowania."
Nawet on zaczal cos [pisac, ze ra[ort laska zawiera wiele niescislosci! I to wlasnie one nie pozwalaja mnie odrzucic opcji za,machu!
Ty wjechales w dyskusje z wyraznym "kompleksem macierewicza".
Azor podkulil ogon, gdy braklo argumentow i uciekl do przytslowiowej budy. Ty stale ssie adwokatem diabla!
Zadalem wiec pytanie tobie; kto przekonal cie, ze na 100% wykluczasz zamach. Dowiuedzailem sie, ze macierewicz....i to mnie wystracza.
A propos ci specjalisci od Macierewicza to sa o kilka polek wyzej niz lasek w kwestii badan katastrof i jako tako calosci wiedzy ad lotnictwa.
Dziwnmie, ze laksowe naukowce nie podjeli sie merytoryvcznej dyskusji z ekipa macierewocza. A taka propozycja padla.
W weekend przelsedxzilem sobie dyskujsie (cale prawie 170 stron) i zauwazylem, ze popierajacy twoje poglady nie walcza na argumenty ale jakies dziwne teorie, przy ktorych bajki z mchu i paproci czy inne krasnolutki milujacy gumijagody to niemal realny swiat.
I juz tradycyjnym

koncze dyskusje.