AS82 napisał(a):

|
Jakie bzdury powielam , co ty bredzisz? Napisałem ,że wiarygodny jest raport komisji Laska a tymi z Anodiną wyskakujesz.
|
Dla mnie sprawa jest arcybolesnie prosta i mam nadzieje, ze bujda na resorach (czytaj; raport towarzyszki anodiny,
powielony przez laska) legnie w gruzach jak zestaw bajek slawnej Ewy Kopacz (nazwisko pewno adekwatne do kopania metr w glab

pozniej zwanej bardziej jako Evita Peron:
.1. Wspolnie w ramie w ramie z kolegami paleontologami radzieckimi, przkopalismy obszar katasrofy na metr w glab, przebadalismy najmniesza grudke ziemi.....
. 2. Najmniejszy znaleziony szczatek ludzki zostal wspolnie z wybitnymi patomorfologami radzieckimi przebadany wg najnowszej techniki (m. innymi analiza DNA) i dolaczony do odpowiadajcych mu zwlok.....
I co sie okazalo?
.Ad. 1....po wielu miesiacach przypadkowi ciekawscy na miejscu katastrofy znajdolwali czesci cial. ludzkich
.Ad. 2....co wyszlo po ekshumacjach?
.Nawet nie wiedzialem, ze Lasek zostal poslem.. Teraz juz smiem podejrzewac; za co "sprzedal" swa godnosc. On chyba jako jedyny z komisji Millera mial cokolwiek wspolnego z mechanika i lotnictwem. Teza pancernej brzozy!! Boze!! Kto to lyka!. A najgorsze; kto taka propagande szerzyl w Polsce?
.Dlaczego uzylem pojecia "sprzedal" ad Laska?
.
.Ja jestem tylko skromnym inzynierem mechanikiem i moja specjalnosc to konstrukcje stalowe - budowa mostow (hehe, moze u naszego sponsora Nowaka bym kariere zrobil

Odnosnie lotnictwa jestem klasycznym laikiem

ale mam takiego kontrahenta; profesora inzyniera z Polibudy Warszawskiej, wykladowce na Wydziale Lotnictwa (kupuje dzieki mojej pomocy ksiazki o tematyce lotniczej. Pomoglem mu nabyc juz setki wydawictw).....On jakis czas temu, gdy badana byla ta katastrofa, jednoznacznie stwierdzil. ze zaden (podkreslam; ZADEN) specjalista z jego srodowiska nie osmieliby sie "zblaznic" swojego nazwiska i zlozyc podpis pod teoria "brzozy"!!..
.Zeby zakonczyc i nie drazyc dalej tematu dodam jeszcze jeden punkt, ktory bardziej niz "slynna" brzoza nie rozwiewa moich podejrzen ad zamachu.
. Zapis wysokosci z "czarnej skrzynki" na jakich znajdowal sie samolot (komendy wysokosci podawane z wiezy kontrolnej) nie zgrywa sie z danymi zapisanymi na. rejestratorze wysokosci, ktorego radzieccy spece "zlekcewazyli" i byl badany jedynie w USA

..........z tego wyciagam wniosek, ze zaloga byla UMYSLNIE wprowadzana na mine!!
Przed zakonczeniem napisze, ze nie twierdze, ze to byl zamach ale za duzo smordu aby wykluczyc taka mozliwosc. A mnie na dodatek dziwi fakt, ze towarzyszka anodina zanim siadla do badania juz zamach skreslila! Lasek tez nie bral pod uwage takiej okolicznosci katasrofy.....
The End!!.