wolfy napisał(a):

|
To zatrudnij trenera który z tą zbieraniną wygra wszystko.
|
Od razu wszystko... na początek chociaż raz by się przydało.
Ale żeby była jasność - główny problem nie leży w trenerze, tylko tym, jak ten zespół jest zbudowany. To nie trener sprawił, że w kadrze nie mamy napastnika.
Cytat:
|
Kiedy pisałem że idziemy na spadek Ty o ile pamiętam rżnąłeś głupa więc nie ....... mi teraz o wrażeniach artystycznych.
|
Ja akurat przyzwyczaiłem się już, że mylisz moje wypowiedzi z innymi (vide poprzednia kolejka), więc jakoś się z tym pogodzę
Choć oczywiście nie miałbym nic przeciwko temu, żebyś dyskutował z tym, co piszę, a nie z tym, co Ci się wydaje, że gdzieś kiedyś napisałem ja czy tam ktoś inny, kto z Tobą dyskutował, a ja poparłem go w czymś innym czy cuś
Cytat:
|
Remis z Piastem dla tej zbieraniny to dobry wynik. Mecz był dobry jak na nasze możliwości. Nie wiem na co liczyłeś i mam to w gdzieś - jeżeli spadniemy z ligi to wiadomo przez kogo. Punkty trzeba było zbierać z ligowym planktonem.
|
Liczyłem na wygraną (bo jestem kibicem), stawiałem realnie na remis. A tutaj
tylko skomentowałem jedną Twoją wypowiedź, z którą się nie zgadzam, w większości natomiast się
zgadzam, ale widzę że masz cholerny problem z tym, że ktoś się nie zgodzi z Tobą nawet w jednej popier*ółce i gotowy jesteś ambicjonalnie wytoczyć wszystkie możliwe zarzuty, bo poczułeś się urażony. Kiedyś przeszedłem na czerwonym, to też możesz przypomnieć, jak następnym razem się nie zgodzę z czymś, co napiszesz
Tak czy inaczej, ile razy by nie brandzlować się tym, że gra wygrała lepiej, nie zmienia to w niczym naszej sytuacji w tabeli. Jak już wspomniałem, za to nie dają punktów, jakby nie zaklinać rzeczywistości. A my potrzebujemy punktów, nieważne czy zdobytych z ligowym planktonem, czy z pretendentami do tytułu/pucharów. Jakoś tak jest ułożona ta liga, że tyle samo punktów dają za zwycięstwo z jednymi i drugimi - choć wiem, że to skrajnie niesprawiedliwe