Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.04.2022, 18:27
To jak wiesz na 100%, że zamachu nie było to powiedz skąd wiesz i co Cię do tego przekonało. Wyjaśnij też kwestie czemu Rosja tak mieszała w tej sprawie i kwestię śmierci wielu osób po tej katastrofie.
Nie powiesz bo nie wiesz, jesteś jedynie zaślepiony tym Macierewiczem i skoro go nienawidzisz, a on twierdzi na 100%, ze zamach był, to Ty będziesz twierdził na 100%, ze nie było, bo musisz być 100% anty Macierewicz i jego zdanie.

A co do mnie, polityką się interesuje kilkanaście lat, kiedyś bardziej teraz mniej i sram na te wszystkie PO-PiSy i Konfederacje, z wiekiem zauważyłem, że każdy z tych ludzi jest jakiś dziwny, albo oszust, albo w układzie, albo chory na głowę albo jakiś odklejony, albo mówca teoretyk. Dlatego nigdy bym nie został "żołnierzem" żadnej partii czy nawet pojedynczego polityka.

Zaślepiony jesteś z nienawiści tak samo jak ten azor. Nie możecie zrozumieć, że tu nie chodzi żeby powiedzieć zgodnie z Antkiem, że na pewno był zamach, tylko tak sobie np ja czy Uchodźca teoretyzujemy i dopuszczamy do myśli, że być może zamach był, a być może nie było, a już strasznie dziwne są te zgony po katastrofie, zachowanie Rosjan itp itd. Ale Ty nie powiesz "racja, może nawet coś tam dobrze myślicie", bo Ty widzisz w każdym takim wpisie Macierewicza i nie możesz dopuścić do siebie, że może prawda jest bardziej po stronie Antka. Kwalifikujecie się tam wszyscy z tych dwóch sekt do psychologa.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując