Wyświetl pojedynczy post
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2022, 19:09
Uchodzca napisał(a):Wyświetl post
Nie cierpie PiSu ale im kibicuje i dobrze zycze w jednej kwestii; wyczyszczenia polskich sadow z potomkow stalinowacow, ktorzy zapuscili korzenie w naszym wymiarze sprawiedliwosci Ale podejrzwam, ze pis to faktycznie miekkie faje i obowiazuje ich "uklad kanciastostolowy".....i raczej nikle me nadzieje patrzac zwlaszcza na poczynania zyda dudusia......Niestety ale to co wyprawiaja niektorzy liderzy mojego "faworyta" politycznego ze wstudu nakazuje mnie ukrycie swych orientacji partyjnych
Że co robią? Sądy czyszczą owszem pod swoje rozdanie natomiast stawianie pisu w jednym zdaniu z jakąkolwiek formą antyrosyjskości jest co najmniej naiwne

Co do poglądów i upodobań partyjnych każdy ma swoje - nie mi oceniać

Uchodzca napisał(a):
Gdzie widzisz u mnie teorie spiskowa! Napisalem nie wierze w zamach ale (biorac pod uwage obecna sytuacje i zdolnosci putina) go nie wykluczam!

Jezeli chcesz mnie podniesc zdonosc percepcji, prosze daj mi jeden (slownie; chociaz JEDEN) dowod, ze nie bylo zamachu (a zamilkne jako grob)
No to w takim razie nie ograniam Twojego sposobu myślenia. Nie wierzysz, ale nie wykluczasz - czyli zakładasz że mógł być, tak?

Twoje oczekiwania odnośnie dowodu jest bezsensu, ale skoro chcesz - nikt nie udowodnił putinowi, że zlecił zamach na LK. Pytanie z dupy, dowód z dupy.

Żebyśmy się dobrze zrozumieli - ja nie twierdze, że ruskie nie zatajają prawdy o tym co się tam wydarzyło. Nie twierdzę również, że nie utrudniają kwestii wyjaśnienia, nie utrudniają śledztwa, komisja to żart etc.
To wszystko się zgadza. To, że PO s.......iło wtedy sprawę z oddaniem wraku, kwalifikacją lotu i komisji oraz wszystkich następstw tym spowodowanym - to też prawda. Dzięki temu ruskie mogą sobie rozgrywać to do dziś tak jak im się to podoba. Natomiast biorąc pod uwagę chociażby sam zapis z czarnej skrzynki (tak wiem wiem, był edytowany i skrócony ) to bliżej mi do tego, że to był błąd ludzki, czy to po naszej stronie, czy po stronie jakiegoś "najebanego Maszy" niż do tego, że był wybuch, który rozsadził wszystkie berlinki, a te które przeżyły były dobijane na ziemi.

Jaroo1 napisał(a):
Daj spokój, przecież azor i AS82 to jest sekta smoleńska...
jak coś, to antysmoleńska
Odpowiedz cytując