Że co robią? Sądy czyszczą owszem pod swoje rozdanie natomiast stawianie pisu w jednym zdaniu z jakąkolwiek formą antyrosyjskości jest co najmniej naiwne
Co do poglądów i upodobań partyjnych każdy ma swoje - nie mi oceniać
Uchodzca napisał(a):
Gdzie widzisz u mnie teorie spiskowa! Napisalem nie wierze w zamach ale (biorac pod uwage obecna sytuacje i zdolnosci putina) go nie wykluczam!
Jezeli chcesz mnie podniesc zdonosc percepcji, prosze daj mi jeden (slownie; chociaz JEDEN) dowod, ze nie bylo zamachu (a zamilkne jako grob)
|
No to w takim razie nie ograniam Twojego sposobu myślenia. Nie wierzysz, ale nie wykluczasz - czyli zakładasz że mógł być, tak?
Twoje oczekiwania odnośnie dowodu jest bezsensu, ale skoro chcesz - nikt nie udowodnił putinowi, że zlecił zamach na LK. Pytanie z dupy, dowód z dupy.
Żebyśmy się dobrze zrozumieli - ja nie twierdze, że ruskie nie zatajają prawdy o tym co się tam wydarzyło. Nie twierdzę również, że nie utrudniają kwestii wyjaśnienia, nie utrudniają śledztwa, komisja to żart etc.
To wszystko się zgadza. To, że PO s.......iło wtedy sprawę z oddaniem wraku, kwalifikacją lotu i komisji oraz wszystkich następstw tym spowodowanym - to też prawda. Dzięki temu ruskie mogą sobie rozgrywać to do dziś tak jak im się to podoba. Natomiast biorąc pod uwagę chociażby sam zapis z czarnej skrzynki (tak wiem wiem, był edytowany i skrócony

) to bliżej mi do tego, że to był błąd ludzki, czy to po naszej stronie, czy po stronie jakiegoś "najebanego Maszy" niż do tego, że był wybuch, który rozsadził wszystkie berlinki, a te które przeżyły były dobijane na ziemi.
Jaroo1 napisał(a):
|
Daj spokój, przecież azor i AS82 to jest sekta smoleńska...
|
jak coś, to antysmoleńska