Wyświetl pojedynczy post
Uchodzca
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2022, 14:21
azor napisał(a):Wyświetl post

Jakim prawem....nie jestem pewien co do zdolności percepcji i rozsądnego postrzegania świata osób, które wierzą w teorie spiskowe

Gdzie widzisz u mnie teorie spiskowa! Napisalem nie wierze w zamach ale (biorac pod uwage obecna sytuacje i zdolnosci putina) go nie wykluczam!

Jezeli chcesz mnie podniesc zdonosc percepcji, prosze daj mi jeden (slownie; chociaz JEDEN) dowod, ze nie bylo zamachu (a zamilkne jako grob

Nie, nie jestem zwolennikiem opozycji odbijając piłeczkę - po szybkości szufladkowania jednak wydaje mi się, że kibicujesz pisowi

Nie cierpie PiSu ale im kibicuje i dobrze zycze w jednej kwestii; wyczyszczenia polskich sadow z potomkow stalinowacow, ktorzy zapuscili korzenie w naszym wymiarze sprawiedliwosci Ale podejrzwam, ze pis to faktycznie miekkie faje i obowiazuje ich "uklad kanciastostolowy".....i raczej nikle me nadzieje patrzac zwlaszcza na poczynania zyda dudusia......Niestety ale to co wyprawiaja niektorzy liderzy mojego "faworyta" politycznego ze wstudu nakazuje mnie ukrycie swych orientacji partyjnych
Odpowiedz cytując