zacznijmy od urealnienia celów
ja np jestem optymistycznie do tej kadry nastawiony , ogladalem cale weszlo hejt park na żywo po meczu , i bardzo mi sie spodobala rozmowa z michniewiczem o 2 w nocy , czuć że narodził sie prawdziwy team spirit , choc mozna by sie zastanawiac co tam robila z trenerem corka kamila glika
ale wrocmy do tych celow
jesli znowu napompujemy balonik pt wygrywamy grupe, a potem wygramy w niej tylko jeden mecz, to sami bedziemy sobie winni
prawda jest taka ze na 7 ostatnich turniejow z grupy NIE wyszlismy 6 razy , wiec uszanujmy troche nasze miejsce w szeregu
ja np 3 miejsce po ofiarnej walce o awans do ostatniego meczu przyjme z godnością
mam nadzieje ze nikt wtedy czeslawa nie zwolni , bo kulesza widac ze ma łeb na karku , a na korzysc czesia gra to ze objal kadre w trybie awaryjnym po chuju sousie i na dzien dobry wykrecil wynik ponad stan , bo umowmy sie , nikt na wygraniee tych barazy nie liczył
losowanie tez moze byc rozne, wiadomo jak sa ukladane rankingi , taka np Kanada jest w 4 koszyku , a wygralo w cuglach kwalifikacje deklasujac po drodze druzyny z koszyka drugiego...