|
Ja wiem, że powiedzenie "nie ma dowodu, że zamachu nie było" brzmi śmiesznie ale powiązując to co się stało w 2010 roku, działanie Rosji, to, że ewidentnie Kaczyński nie pasował Putinowi i Rosji (tak jak teraz nie pasuje prezydent Ukrainy po którego jawnie idą żeby go obalić a może i zabić) - te wszystkie Dudy czy Komorowskie to się schować mogą przy Kaczyńskim, który był mały ale jednak wariat i działał konkretnie - powiązując to z tym co się działo przez ostatnie lata to jak najbardziej wszystko pasuje do siebie.
Moim zdaniem prawdy się nigdy nie dowiemy, każdy może uknuć swoją teorię a ruski tak to pięknie rozegrali i pozbawili nas możliwości śledztwa, sprowadzenia wraku itp, że teraz to sobie możemy bajdurzyć co było przyczyną. Jedynie może się coś okazać jakby jakieś papiery oficjalne od ruskich wyszły w tej sprawie z archiwów.
I mówię to jaka osoba bezstronna bo ani mi do PiSu ani do PO blisko. A gadanie, że na pewno zamachu nie było bo Antek raz mówił, że brzoza, raz, że trotyl a teraz, ze ufoludki nic nie wnosi do tematu. Jak chcesz się śmiać z Macierewicza to załóż sobie oddzielny temat o gadaniu o Macierewiczu. Tutaj w tym temacie te wynurzenia pisowskie nic nie zmieniają i nie wyjaśniają. I mam ogólnie żal o to do PiSu, że ze Smoleńska sobie zrobili kampanię wyborczą i razem z PO rozmyli temat, zrobili z tego cyrk, nie uszanowali nawet śmierci swoich kolegów i "swojego" prezydenta. No ale jak widać się udało, rządzi PiS i dalej po PO zabijają gospodarczo i zażynają finansowo nasz kraj. Także układ sie trzyma dobrze.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|