Wyświetl pojedynczy post
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2022, 08:05
Brawo dla sztabu z Brzęczkiem na czele. Brawa dla drużyny.
Baaardzo szkoda, że Gruszkowski prosił o zmianę, bo niestety wpuszczając Sadloka musiało dojść do 2 roszad. Colley na prawą i Sado na środek. to tak jakby 2 zmiany w obronie. Linia defensywy czyściła wszystko i niestety te 2 roszady trochę zamieszały. Byłem pewien, że na prawo za Gruchę wejdzie Serafin Szota i to byłaby 1 zmiana, na srodku dalej byłby Colley i Frydrych. Trudno, nie cofniemy tego, nie dowiemy się.
Fatalna strata Starzyńskiego w takim momencie zapoczątkowała to wszystko, wielka szkoda.
Nie chcę nawet już się denerwować o bramce w 100% SŁUSZNIE ZDOBYTEJ NA 2:0. frankowski i kwiatkowski powinni zostać odstawieni już na długi czas i tyle. Niestety dalej tych pajaców będziemy oglądać. A po drodze kolejni pajace coś innego odstawią czy to w naszych meczach czy innych i ktoś odpowie? Nie. To się musi zmienić. Tylko jak?
Mimo wszystko ja jestem spokojny, że się utrzymamy i te 2 punkty odrobimy z nawiązką. Widzę postęp, widzę drużynę. Teraz walka w Szczecinie o każdy cm boiska. Potem przerwa, chłopaki poprawią parametry fizyczne i potem JAZDA 8 finałów! (siadło by takie 24 punkty w tych finałach )
Odpowiedz cytując