Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2022, 21:23
PAWEŁ : To jest tzw racja narracyjna.

Otóż niezależnie czy bylibyśmy w pierwszej ósemce czy w strefie spadkowej jak teraz to narracja Koalika by się nie zmieniła. Podobnie wiadomo, że nawet przy lepszej grze i wynikach taki przykładowy Wolfy dalej będzie miał powody do narzekania, ewentualnie nie będzie się wypowiadał.

Tak samo Drozd jak wygrywamy to widać zapieprzanie, a jak przegrywamy to nie zapieprzamy. Case closed. Po przeczytaniu samego nicka można rozpocząć przewijanie.

Ten typ tak ma, niezależnie od sytuacji. Wolę czytać ludzi, którzy mają coś ciekawego do powiedzenia i reagują na faktyczne zdarzenia z adekwatnym przekazem.

Teraz jest tragicznie i każdy to widzi, widmo spadku nad nami wisi, ale wcale nie jest powiedziane, że na 100% spadniemy. Jest jeszcze dość sporo meczy do zagrania.

Co do blamażu w pucharach i samych karnych - tak naprawdę to było tak kuriozalne, że aż śmieszne.

Pierwszy karny dla nas - podchodzi Sadlok.
Myślę sobie, no kur kto go tam dopuścił, przecież jak nie trafi to go forum zje na obiad i wysra. Gość, który jest ewidentnie w dołku, sfrustrowany grzaniem ławy, ale też na pewno sfrustrowany grą zespołu i tym, że musimy strzelać się na karne z 4 ligowcem.

Byłem przekonany, że nie trafi.
Byłem też przekonany, że nie można było wyznaczyć gorszego gościa do karnego (pod względem mentalnym). Sadlok trafia pewnie. No to uff skoro nawet Sadlok trafił no to może jednak się prześlizgniemy i wtedy wychodzi ON - CAŁY NA BIAŁO SKVARKA - i myślę sobie, kur jednak o jednym ananasie gorszym od Maćka zapomniałem

Karne a my wychodzimy Sadlokiem i Skvarką. Szkoda, że Brzęczejro nie poprawił Klientem. Ludzie kochani to jest cud, że ten pierwszy chociaż trafił. Nie chodzi tu o umiejętności tylko o to, że to goście, którzy zaliczyli totalny zjazd i było wiadomo, że psychicznie to oni są już rozdeptani.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 03.03.2022 o godz. 21:29.
Odpowiedz cytując