Wyświetl pojedynczy post
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.03.2022, 12:31
Szneka napisał(a):Wyświetl post
W opinii założyciela tematu brakuje tego o czym wspominałem między innymi wczoraj- Słynna cieszynka w wykonaniu Kuby, którą całkowicie pozwolił piłkarzom na lenistwo, obijanie się,nie staranie się itd.
Od tego moralny upadek klubu się zaczął . śmiem twierdzić, że gdyby po słynnym jajeczku, trener Hyballa dostał pełne wsparcie od Zarządu a zawodnicy jasny przekaz KTO W KLUBIE RZĄDZI, byłoby dziś inaczej
A co robił Jarosław Królewski na Twitterze.. wpisy typu: "drużyna Wisły będzie mieć nasze wsparcie nawet jak przegra osiem spotkań z rzędu", wręcz zajebi.ście motywowały piłkarzy do wykonywanej pracy. I wiecie co się stało po tym wpisie? Wisła Kraków zanotowała najwięcej porażek z rzędu w historii tego klubu. Przecież takie teksty właściciela Wisły trafiają do piłkarzy, który publicznie usprawiedliwia piłkarzy, zaniża ich morale, i daje im do zrozumienia, że nie mają się czego obawiać, nawet jakby przepierdoIiIi 8 meczów z rzędu.

Albo po porażce z Lechem 5:0, Królewski stwierdził, że było to wkalkulowane, nic wielkiego się nie stało, bo Lech walczy o mistrza.

Dla mnie jest niepojętym jak właściciel klubu może pisać takie rzeczy (nigdy nie widziałem tego typu wpisów właścicieli innych klubów). Chłopie, powinieneś być wkorwiony, bo twoi pracownicy zostali zgwałceni 5:0 na oczach telewizji publicznej, która transmitowała mecz na całą Polskę. Można przegrać, ale koorwa nie w ten sposób.

I dużo więcej było tego typu wrzutek Królewskiego na Twitterze. Zawsze mi się to nie podobało.
Odpowiedz cytując