|
Któryś z dziennikarzy napisał, że ściągnęliśmy w ostatnim czasie 19 piłkarzy. DZIEWIĘTNASTU! To się ku.rwa w pale nie mieści jak można w ogóle coś takiego zorganizować.
Pomijając już jakość sprowadzanych kopaczy - to ja się pytam jak taka drużyna ma funkcjonować? Jak ćwiczyć schematy, jak zgrywać ekipę, jak ma żyć szatnia? Jak to zrobić gdy w zasadzie co kilka miesięcy my robimy tyle ruchów in/out?
Do tego łącznie z Elvisem mamy już chyba 17 obcokrajowców - Czechy, Szwecja, Kostaryka, Macedonia, Serbia, Austria, Słowacja, Gwinea, Hiszpania, Izrael, Czechy, Kazachstan, Holandia. Z formacji ofensywnych jest w składzie tylko 2 Polaków - Młyński i Starzyński, przecież to są jakieś jaja.
Przecież tego jest tyle, że ja jako kibic nie jestem w stanie ogarnąć kto u nas grał rok temu. Większości naszej kadry to bym nawet nie poznał na ulicy czy w knajpie. Często ktoś w ramach zabawy wrzuca zdjęcia kadry sprzed 10, 20, 30 lat. Pewno rozpoznacie większość piłkarzy z tamtego okresu? A poznacie tych na zdjęciu sprzed roku albo dwóch? Czy to jest normalne? Jak się mają młodzi kibice z tym identyfikować?
Nie widzę tego dalej, to jebnie. Jedyny plus to ponoć będzie można wyj.ebać cały ten szrot w pi.zdu. Tylko aż się boję, kto to będzie dalej budował.
Ostatnio edytowane przez luke1906 : 02.03.2022 o godz. 11:15.
the future's uncertain
and the end is always near
|