Wyświetl pojedynczy post
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2022, 23:57
Coglin napisał(a):Wyświetl post
Trochę przedramatyzowałeś.

Owszem jesteśmy obecnie najgorsza drużyna ekstraklasy, na ostatniej prostej do 1 ligi ale trzeba grać do końca.

Jak spadniemy lub o dziwo nie spadniemy, musimy przeorganizować całe struktury klubu i cała kadrę piłkarzy.
Bez żadnych sentymentów, legend i innego pie.rdol.enia.
Co do zasady zgadzam się z przedmówca.
W tej chwili nie ma mowy o 4 lidze. Splata długów jest - przynajmniej w.znacznej części- zabezpieczona przyszłymi ratami z wiadomych transferów
Pieniądze z C+ za obecny sezon wpłyną. Sponsorzy (może z wyjątkiem Orlenu) najpewniej zostaną, bo są Wislakami a.w.drugiej kolejności biznesmenami.
Jeżeli faktycznie obowiązuje przepis dający możliwość rozwiązania kontraktów za 1 miesięcznym odszkodowaniem to jest szansa na pozbycie się wagonu szrotu
Przede wszystkim nie.moze być w.druzynie takiej legii.cudzoziemskiej,.to jest dla mnie.niedopuszczalne.
Pozostaje kwestia dalszej restrukturyzacji, zwłaszcza pionu sportowego. Wszyscy piszą o Pasiecznym a w.tle od lat jest postać Arka Głowackiego.
Co do zarządu- nie mam pojęcia na ile faktycznie oni za.to odpowiadają. A na ile są tylko.wykonawcami wizji właścicieli
Czy trojca podejmie odpowiednie decyzje? Nie wiem.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując