|
Śmiać mi się chciało jak tu czytałem, że Olimpia to 4 poziom rozgrywkowy więc na pewno wygramy. Oczywiście mam nadzieję, że jeszcze kopacze odwrócą losy ĆWIERĆFINAŁOWEGO meczu o PP z III LIGOWCEM, bo taka ....a szansa, że sobie dojść połfinału PP pokonując takie kuby półzawodowe to się długo może nie powtórzyć.
My jesteśmy szmaciarzami w Ekstraklasie, już z PP pokazaliśmy, że umiemy (lata wcześniejsze) odpadać z leszczami jak Błękitni czy KSZO i to mając lepszą kadrę od obecnej, lepsze morale. Także w tej sytuacji w jakiej jesteśmy jeśli ktoś tu chciał się wywyższyć i pośmiać z III ligowca to niestety nie tędy droga hehe
A co do Fazlagicia itp ciężko żeby gościa zweryfikować na początku, po paru meczach. Być może rzeczywiście est wart te 500 tys i jakby się zaaklimatyzował to coś by pokazał. Nasz problem polega na tym, że strach nam zajrzał w oczy w tej rundzie, sprzedaliśmy waznych graczy, źle zaczęliśmy runde, wpadlismy do strefy spadkowej i zaczęło się sranie i robienie pod siebie. Trzeba graczy i wyników na już, a my sprowadzamy graczy zdesperowanych (bo kto inny tutaj przyjdzie), ochłapy, także ciężko wymagać żeby w takiej rozjebanej psychicznie drużynie, przyszedł kolejny ochłap, albo nawet ktoś na jakimś poziomie i zaczął ciągnąć tę druzynę za uszy...
Jest to kolejny i być może najbardziej bolesny sezon gdzie zapętliliśmy się już na maka i być może zapłacimy cenę za ciągłe zwalnianie trenerów i co sezon całkowitą przebudowę kadry.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|