Wyświetl pojedynczy post
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2022, 22:24
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Gówniana Łęczna gra właśnie ze Stalą, wynik pokaże ile wartości mają Twoje opowieści...

Twoim zdaniem żeby coś się poprawiło to trzeba wydać miliony na transfery, dlatego nic dziwnego że udajesz niewidomego...

Bynajmniej. Trzeba sprowadzać piłkarzy, a nie szrot. Przez ostatnie 3 lata kilka razy się to udało. I nie były to transfery gotówkowe. To znaczy, że można. W końcu jednak połączenie transferowego dyletanctwa, chorej wizji sportowej, szrotowatej młodzieży i złej oceny sytuacji doprowadziło do najgorszego. Jestem przekonany, że nasi działacze i trenerzy w korytarzach i na boiskach w Myślenicach ciągle szukają tej ukrytej jakości, o której wspominają przy każdej okazji.

Drozd napisał(a):Wyświetl post
Jak co z tego? Dobry grajek. Ashraf też był słaby dla forumowych ekspertów, a jak karnego zrobił to już szrot totalny. Na Fazlagicu zarobimy grubą kasę i dzięki niemu zdobędziemy potrzebne punkty tylko całość musi zacząć trybić. Myślę że wygrana w pucharze doda nam pewności i pojedziemy do Gdańska w bojowych nastrojach.
Najpierw najprawdopodobniej spadniemy, a potem zobaczymy czy zarobimy. Fazlagić jest być może bardzo dobrą inwestycją w przyszłość, tego nie wiem, ale my potrzebowaliśmy zawodników na najbliższe 3 miesiące i dostaliśmy jednego, Colleya. Szkoda tylko, że nie na pozycję, gdzie jesteśmy najsłabsi.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 26.02.2022 o godz. 22:29.
Odpowiedz cytując