Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2022, 00:16
Krótko żyję na tym świecie ale tyle co ja już ....a się nasłuchałem, że "są źle przygotowani do sezonu", "poprzedni trener s.......ił obecnemu trenerowi robotę bo źle przygotował piłkarzy do sezonu". Ludzie, zlitujcie się. ....a mać. Do końca życia już mi starczy tych wszystkich wymówek i pieprzenia na około kto kiedy zawinił i dlaczego to dzisiaj nie może wypalić pan X bo to przecież nie on winny, tylko pan Y, którego już nie ma.

To jest jakaś pojebana propaganda i szukanie wymówek... Fajne jeszcze było to, że szczyt formy szykujemy na np "ostatnią rundę kwalifikacji LM/ fazę mistrzowską ekstraklasy/ końcówkę sezonu itp". ....a, polska ekstraklasa, ze świecą szukać zespołów, które są profesjonalne, a tutaj wymówki paralityków, że znowu im wiatr w oczy, bo tak to by się udało w tej mocnej lidze coś ugrać.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując