Wyświetl pojedynczy post
ciastek88
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2022, 21:45
Niby kto miałby za Nami płakać w ekstraklasie ? Poziomu sportowego nie podnosimy, od 3 lat plątamy się jak dziady w dole tabeli Co wnosimy do tej smutnej i marnej jak skur.... ligi ? Może jedynie przaśne i zabawne transfery kolejnych asiorów z których już nawet kluby pokroju Warty Poznań mogą mieć bekę. Jak się nic nie zmieni w działaniach włodarzy to szybko staniemy się średniakiem 1 ligi.

Wielu kibiców Wisły jeszcze nie zdążyło się oswoić , że jesteśmy średniakiem ekstraklasy mimo , że od 3 lat nawet średniakiem nie jesteśmy tylko jesteśmy totalnym dziadem sportowym to będą się oswajać , ze statusem średniaka 1 ligi.

Nadzieja na utrzymanie wciąż się tli ale nawet po utrzymaniu będę miał pewność , że za rok będzie tak samo....
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
Odpowiedz cytując