Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.02.2022, 17:59
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Nie mieli dokąd nie zaczęło mu odpierdalać .Nie ma sensu ponownie pisać co się działo na treningach.A że właściciel ma więcej do gadania w klubie niż trener?No cóż podejrzewam że ma więcej do gadania niż ktokolwiek w klubie i jest tak praktycznie wszędzie
Nawet jeśli właściciel ma więcej do gadania niż ktokolwiek w klubie to zamiast robić podchody w postaci wysyłania zawodników do mediów, żeby opowiadali jaki to Hyballa jest niedobry, (bo nie wierzę, że to była inicjatywa piłkarzy - po prostu nie przeszła by w żadnym klubie) czy organizowania transparentów "kibicowskich" - szanuj legendy (też nie wierzę, że to była inicjatywa kibiców, bo oni raczej nie wiedzieli wtedy o tym jak iskrzy między właścicielem a trenerem), czy urządzania "cieszynek" z Kmiecikiem, wystarczyłoby, żeby jako właściciel powiedział: "albo się dostosujesz, albo wypadasz".

Jednak właścicielowi zabrakło w tym momencie odwagi cywilnej i wolał wyciągać ziemniaczki z ognia cudzymi rękami.

Nie mam pretensji do Kuby o to, że zwolnił Hyballę - miał do tego pełne prawo.
Razi mnie tylko sposób w jaki to zrobił. Jest on przejawem małości.
Przykro mi, bo zawsze Kuba był dla mnie ważny jako wiślak i żal mi, że nie potrafi czasem się zachować jak należy.

Niestety, obawiam się, że to się już nie zmieni.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując