Wyświetl pojedynczy post
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.02.2022, 17:37
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Remis na żydach, prawie wygrana z krawatami i wygrana w Poznaniu. Tylko dzięki metodzie i mobilizacji.

O Hyballi wspomniałem tylko w kontekście przygotowania fizycznego i porządnych treningów. Zobaczymy w poniedziałek czy teraz mamy sile biegać. Po pół roku plaży u Guli.
Wiem, że czas leczy rany i ogólnie szybko zapominamy o różnych rzeczach, szczególnie takich, które nie pasują do naszych teorii, ale czy to nie za Hyballi nasza drużyna gasła w okolicach 60 minuty?

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli (jeżeli!) to prawda to nie mam słów. Kogo oni zatrudnili jako trenera?! Mogą nie umieć grać (u nas norma) ale przygotowanie fizyczne to psi obowiązek trenera.
Jeżeli to prawda to Gula jest amatorem i picerem.
Jeżeli nie to dorabiają łatwą wymówkę dla trio (Brzęczek nie potrzebuje, bo to nie on zjebał).
Naprawdę dopiero teraz zauważyłeś, że Savić nie jest w stanie grać 90 minut? Przedziwne. Yebo zazwyczaj nie był w stanie dłużej niż 45, choć czasami dawał radę 60. Takich piłkarzy ściągamy. Przygotowanie fizyczne to z jednej strony treningi w klubie, a z drugiej wrodzone predyspozycje (biologia) i poziom wytrenowania przed przyjściem do Wisły. Sry, ale niektóre organizmy wyżej dupy nie podskoczą. A że my w dużej mierze ściągaliśmy "wirtuozów techniki", a nie "zapierdalaczy" tym bardziej nie powinno to dziwić. To zresztą jeden z naszych problemów. Odstajemy fizycznie od większości drużyn ekstraklasy.
Odpowiedz cytując