Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2022, 22:28
Drozd napisał(a):Wyświetl post
A co się niby stało strasznego?

Jak po mistrzostwie czy innych sukcesach należą się podziękowania i gratulacje, tak po tym co od pół roku prezentują piłkarzyki należy się reprymenda. To jest całkowicie naturalne.

Inna sprawa, że poza kibicami podobną rozmowę powinny z piłkarzykami przeprowadzić władze klubu, a nie słyszałem żeby prezes czy inny przedstawiciel poświęcił na to swój cenny czas...
Nie wiem czy przeprowadzili, ale jeśli tak to raczej nie będą się tym chwalić w mediach.
Inna sprawa że Królewski wypłakujący się na twitterze jak można być zawodowym piłkarzem i nie mieć ambicji wskazuje że nie mają planu B wobec rodzinnej atmosfery i klepania po plecach. Tym bardziej zastąpienie Guli duetem Brzęczek/Sobolewski było konieczne.
Są ludzie dobrze reagujący na pozytywne bodźce, inni muszą czuć bat nad głową. Widocznie ściągnęliśmy sporo kopaczy naturalnie pozbawionych ambicji i woli walki. Jakoś mnie to nie dziwi...

azor - mam w dupie opinię ludzi którzy nie chodzą i pewnie długo nie pojawią się na Reymonta. Aktualnie priorytetem jest utrzymanie. Kibice - klienci przychodzący na produkt Wisła Kraków jeszcze długo nie będą nam grozić - aktualnie oglądanie gówna jakie gramy przyciąga tylko masochistów zwanych kibicami.
Widzę że koniecznie chcesz pokazać wyższość moralną, nie wiem po co, nic się wielkiego nie wydarzyło. Robisz tylko z siebie pajaca.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.02.2022 o godz. 22:36.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując