Wyświetl pojedynczy post
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.02.2022, 20:40
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
po pierwsze musze podkreslic ze jestem ZWOLENNIKIEM zatrudnienia Brzęczka , bez cienia ironii to pisze

po drugie , oczywiscie prezes zawsze jest przydupasem właściciela , problemem jest to że u nas właścicieli jest 3 , a swojego słupa ma tylko jeden z nich

moim zdaniem to spowoduje w koncu kwas
Niby czemu? Jeśli reszta właścicieli będzie niezadowolona z pracy DB to go zwolnią - mają większość, nie muszą nawet informować Kuby.

Dwa: naprawdę myślisz, że Kuba będzie usilnie promował brata, gdyby ten dawała ciała? Na razie nie mamy podstaw aby tak twierdzić.

Ja jestem w 100% zadowolony z prezesa: jest młody, ciągle się uczy fachu, ale jednak jakieś tam doświadczenia zebrał. Na razie wypełnił wszystkie cele jakie dostał od właścicieli, a dodatkowo Kuba pewnie ręczy za jego uczciwość (nie chodzi tylko o wałki, ale zwróćcie uwagę, że nikt nie ma info o naszych transferach).

Cytat:
dodatkowo , o ile Wujek jest dobrym trenerem , a my w takiej dupie że nie można powiedzieć że go po znajomości ściągneliśmy , wręcz przeciwnie , na chwile obecną to on po znajomości sie zgodził , więc chwałą jemu i Kubie za to
Brzęczek nie licząc przygody w niższych ligach z Rakowem, miał średnią 1,5 punkt na mecz - daje to miejsce 4-8 w lidze.
Cytat:
a jego brat Prezesem-przydupasem
Trochę szacunku.

Piszesz trzeci post o DB, który prezesem jest już trochę czasu - a nie wymieniłeś ani jednej jego wady/wpadki, poza tym, że ma brata Kubę co wadą nie jest...
Ddf
Odpowiedz cytując