Wyświetl pojedynczy post
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.02.2022, 20:08
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze jedno mi się nasunęło. Brzęczek sprawdził się w chujowym Płocku z chujowymi kopaczami a nie do końca ogarnął kadrę z piłkarzami z poważnych lig a nawet będącymi ich gwiazdami. Czy jeszcze trzeba coś dodawać?
W przypadku kadry i jej gwiazd... no cóż warto zestawić wynik Brzęczka i Sousy...

Brzęczek na 24 mecze miał średnią 1,71 pkt na mecz, a Sousa po 15 meczach miał średnią 1,53.

Sousa przegrał ze Słowacją i Węgrami, a nawet stracił bramkę w meczu z San Marino... przy czym miał też bardzo dobre mecze z Hiszpanią i Anglią... Ogólnie gral dosyć ofensywnie ale z całym szacunkiem wyniki nie porywały...

Brzęczek... no cóż grał bardzo pragmatycznie i asekuracyjnie za co go krytykowałem... ale jak widać zanotował lepszą średnią zdobytych pkt... i nie miał takich wpadek jak Sousa... z drugiej strony za Brzęczka byliśmy tłem dla Holandii...

Uważam, że to jest bardzo dobry wybór dla Wisły Kraków. Zobaczymy co czas przyniesie bo Brzęczka czeka bardzo trudne zadanie, tym bardziej, że nie przygotowywał tej drużyny do rundy...
Odpowiedz cytując