Wyświetl pojedynczy post
masada
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.02.2022, 19:32
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Trzeba patrzeć realnie a nie życzeniowo. Czy myślicie, że była kolejka do trenowania Wisły? Jakoś mi się nie wydaje. W tym "związku" na dzień dzisiejszy Brzęczek ma więcej do stracenia niż Wisła.
Dokładnie tak! I dlatego ktoś, kto uważa kwalifikacje Brzęczka za zbyt niskie, by aktualnie przejąć Wisłę musi być lekko odklejony od rzeczywistości
Od dawna pisałem już, że to może być całkiem racjonalny wybór dla nas wcześniej czy później.
Zatrudnienie Sobola jest dla mnie mocną i wyraźną kropką nad i, żeby ten wybór tym bardziej bez problemu zaakceptować.
Napiszę jeszcze rzecz może oczywistą, ale jak widzę z niektórych wypowiedzi, to chyba wciąż nie dla wszystkich: nie ma żadnego konfliktu pomiędzy opinią, że Brzęczek to nie ten rozmiar kapelusza, by odnosić sukcesy jako trener reprezentacji (głównie przez niedostatki charyzmy), a zdaniem, że jest człowiekiem na odpowiednim miejscu na stołku trenera Wisły w tym momencie.

W poniedziałek nie ma wymówek - ani na murawie, ani w zdarciu gardła na trybunach - potrzebujemy tych trzech punktów jak tlenu
Powodzenia Trenerze!
Odpowiedz cytując