Wyświetl pojedynczy post
ciastek88
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.02.2022, 13:50
Jako stały krytyk zatrudnienia Brzęczka w Wiśle i powrotu Sobola uważam , że to jedyne słuszne w tym momencie rozwiązanie

Brzęczek jest dobrym ligowym trenerem i jego nieudana przygoda w kadrze może tylko u niego zaprocentować w postaci doświadczenia . Chociaż czy nieudana patrząc na wyniki nieudacznika Sousy ? - to już inny temat
W teorii powinien mieć wsparcie jakiego nie miał żaden trener za TRIO.

Sobol wydaje się idealnym uzupełnieniem Brzęczka w sytuacji kiedy kadra ewidentnie olewa treningi i brakuje im jaj . Brzęczek wydaje się za miękki żeby nimi potrząsnąć. Sobol idealnie wpisuje się tutaj.

Z minusów to obawiam się budowania atmosfery oblężenia jak to miało miejsce za czasów Brzęczka selekcjonera no i w przypadku kiedy wyniki nie poprawią się będzie problem co z tym fantem zrobić kiedy trenerem jest wujek Kuby
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
Odpowiedz cytując