Wyświetl pojedynczy post
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.02.2022, 05:18
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Ja tam za wszystko obwiniam zarzad i nikogo wiecej. Im sie zachcialo dlugofalowego projektu, krakowskiej pilki, Guli. Wszystko fajnie, tylko nie wzieli pod uwage, ze nas na realizowanie takiego planu jeszcze nie stac. Najlepszym tego dowodem sa transfery z klubu dwoch najlepszych grajkow.
Decyzja o zwolnieniu w tym akurat momencie jest absolutnie kuriozalna. Gosc dostaje caly okres przygotowawczy, kupuja Fazlagicia za ciezkie jak na nas pieniadze, ponoc specjalnie pod wizje planu, bla, bla, bla, pozbywajac sie dwoch innych. Dwa mecze, nara, zegnamy Adrianie. Fazlagic zostanie, cholera wie czy bedzie pasowal do wizji kolejnych trenerow. Pisze kolejnych, bo zapewne za rok juz bedzie inny i bedziemy przerabiac to samo jesli w koncu zamiast oslabiac kadre nie zaczniemy jej wzmacniac. Naszym planem powinien byc na ta chwile spokojny, ligowy byt, a nie jakies marzenia.
Ktos wyzej pisal, chyba wolfy, Gula nie powinien zostac w ogole naszym trenerem z wizja jakiejs krakowskiej pilki, dlugoletnich planow etc Nie jestesmy jeszcze w odpowiedniej do tego sytuacji. Czy ktos za to beknie? Pewnie nikt.
Ja tam akurat do zarządu mam najmniejsze pretensje. Zatrudnili Gule, trenera , który na nasze warunki miał tam jakieś sukcesy , więc czemu mieli nie spróbować ? Niestety projekt ten okazał się całkowitą klapą , która może się skończyć degradacją

Pretensje można mieć rzeczywiście o to ,że sprzedali najlepszych piłkarzy , co było wg mnie największą głupotą w kontekście utrzymania.
Odpowiedz cytując