Wyświetl pojedynczy post
Greg25
Senior Member

Od: 08.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.02.2022, 01:52
No ja pierdzielę, sami tu mądrale, a sensownego kandydata nikt nie potrafi przedstawić... Krytykować każdy może, ale wg rad większości tu piszących, to nic, tylko sobie w łeb strzelić, albo się powiesić. Trio ch..owe, Pasieczny ch..owy i zamiast pomóc wytypować dobrego kandydata na trenera, większość czeka na decyzję tych ch..owych...

Żeby nie było, to moim zdaniem na dzień dzisiejszy lepszy będzie każdy, tylko nie Gula. Po Hybali poradził sobie Kaziu Kmiecik z bodajże Sobolem (wiem, wiem, mieli dobrze przygotowaną drużynę pod względem kondycyjnym, wystarczyło dać trochę luzu i jakoś to poustawiać...). Ojrzyński jest niestety niedostępny, idealny byłby Oro Professoro, ale niestety lata już nie te, śmieją się tu niektórzy ze Smudy, ale on też ma pracę, a moim zdaniem by to ułożył... Nawałka to zwyczajnie słaby trener, Moskal ma już doświadczenie w spuszczaniu klubu do niższej ligi, Brzęczek - niektórzy piszą tu coś o patologii - patologię to wy chyba macie u siebie w chałupie! Co trzeba mieć we łbie, żeby sugerować takie bzdety! Wg mnie to też słaby trener...
Zostaje ktoś bez nazwiska, na dorobku, lub ktoś z zagranicy...

Według mnie najmniejszym ryzykiem byłby Sobol.
Ps. Kuba to bardzo dobry i uczciwy człowiek i jakiekolwiek insynuacje o Jego osobistym stosunku do zatrudniania trenerów, czy ich zwalniania to zwykłe s....ysyństwo! Hybala był czubkiem, czego dowiódł w dwóch kolejnych miejscach, gdzie podjął pracę! Kuba podbiegł do Kmiecika nie dlatego, żeby upokorzyć Hybalę, tylko dlatego, żeby okazać szacunek Ikonie Naszego Klubu, którego tenże Hybala wcześniej upokarzał.

Pozdrawiam myślących!
Odpowiedz cytując