|
Sam nie wiem kto mniej się zna na piłce z naszego TRIO. Wiem że zaraz ktoś napisze, że jak to Kuba grał w Borusii, reprezentacji to zna sie najlepiej. Ano właśnie bycie świetnym sportowcem nie zawsze daje cokolwiek w kwestii zarządzania klubem sportowym. Sztandarowym przykładem jest Michael Jordan z NBA. Bez wątpienia jeden z najlepszych koszykarzy w historii. A jako właściciel Charlotte Hornets - przez lata porażka za porażką w zarządzaniu. Bardzo słabe wyniki kilkoma wyjątkami. Słynne najgorsze wybory w drafcie...
Obawiam się że (nie wiem czy tak jest), że Kuba zbyt szybko chciałby u nas w klubie "Zachód". A nam trzeba najpierw solidnych polskich wyjadaczy, co to naciułają punktów.
Nie wiem jak jest w naszym TRIO, ale czy Królewski wymyslił tego Gule? Kto wpadał na kolejnego "cudaka" po Hyballi? Zamaist brac takich Urbanów, Zielińskich to my szukamy hooj wie kogo? Po co? Będą lepsi piłkarze, wtedy taki Gula moze coś by zwojował. Teraz potrzeba solidnego trenera i tyle.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|