Wyświetl pojedynczy post
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.02.2022, 18:30
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Czy ty ogarniasz choć trochę realia tego klubu? Bo wydaje mi się że nie bardzo...
90% ściąganych przez nas piłkarzy to absolutny szrot. I co - nagle magicznie zaczną asy z rękawa wyciągać?
Chodzi o to, że nasza sytuacja finansowa jest lepsza z okienka na okienko i to powoduje, że już nie musimy tylko ściągać darmowy "szrot" ale już troszkę bardziej profilować sobie graczy. Poza tym moim zdaniem nie mamy jeszcze finansów na to by móc przedłużać kontrakty swoich największych "gwiazd" - jeśli kogokolwiek można uznać za gwiazdę. Natomiast moim zdaniem by Wisła krok po kroku mogła się rozwijać musi być aktywna na rynku transferowym i przez pracę dyr. sportowego i skautów monitorować rynek i wykorzystywać okazje, wykorzystywać pieniądze z transferów z klubu i coraz bardziej profilować sobie nowych zawodników.

Poza tym w chwili obecnej ważne jest moim zdaniem przenieść trochę akcenty na defensywę, środek pola by zbalansować naszą grę wykorzystując pieniądze za Yebo i Aschrafa. Taki Krygaard mógłby być strzałem w dziesiątkę w dodatku biorąc po uwagę kontuzję Plewki.

Poza tym (pomijając grę całego zespołu) ja się cieszę z transferu Fazlagica bo gość ma potencjał, fajny wiek, myśli, potrafi rozegrać, zrobić coś nieprzewidywalnego w środku pola i moim zdaniem pierwsze mecze pokazały że nie będzie miał problemu odnaleźć się w naszej lidze.
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Colin : 12.02.2022 o godz. 18:45.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując