Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.02.2022, 18:05
Colin napisał(a):Wyświetl post
Ja bym sam sprzedał tych piłkarzy bo za pieniądze za które odeszli (nie wiem co z Forbesem czy w końcu odchodzi?) moim zdaniem nie było sensu ich zatrzymywać i rezygnować z możliwości spłacenia długów. Biorąc też pod uwagę to co dawali tej drużynie. Zgoda Aschraf fajnie potrafił utrzymać się w środku pola ale nie na jednym zawodniku można czy powinno się budować grę zespołu czy środek pola. Jeśli chodzi o Yeboaha miał w Ekstraklasie swoje 5 minut (parę fajnych bramek w tym szczególnie ta która podbiła internet ale gość poza tym, że potrafi zrobić coś niekonwencjonalnego, błyskotliwego od święta w ofensywie to wiele też w ofensywie potrafi zepsuć, zmarnować, jest trochę przy tym nonszalancki i z punktu widzenia taktyki słaby w defensywie tak więc ja byłem aż zwolennikiem żeby pozwolić mu odejść bez żadnego żalu. Bo te pieniądze po tych transferach dają pewne możliwości tylko teraz chodzi o to by je wykorzystać. Chciałbym zobaczyć transfer do środka pola i wydaje mi się, że dobrym pomysłem byłoby sięgnięcie do kieszeni i transfer tego Norwega (Krygarda?) - oczywiście tylko youtube ale widać, że gość ma parametry fizyczne i jest duża szansa, że w takiej fizycznej lidze jaką jest Ekstraklasa szybko by się odnalazł i dał nam też ten charakter, siłę których tej drużynie brakuje by mogła więcej zdziałać w tej lidze.
I co po tych pieniądzach (wypłacanych do tego w ratach) jeśli spadniemy z ligi? Zyskamy wtedy finansowo czy stracimy?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując