Wyświetl pojedynczy post
Arronax
Senior Member

Od: 03.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.02.2022, 17:00
Na szybko na gorąco.
Nie trafiłem z wynikiem.
Ale kto ma prowadzić, kto ma klepać, kto ma grać? W sumie coś niby biegają, i tyle.
J.K - sam jestem sportowcem, startowałem nie raz na zawodach, amatorem, sam sobie wszystko ogarniam płacę idp. I nawet na poziomie amatorskim zastanawiałem się nie raz, czy nie mogę z siebie wykrzesać więcej - trening mentalny, psycholog (wiadomo, że po kontuzjach idp trzeba wyprowadzić ciało i głowę. I to nie jednej kontuzji). Nie wiem czy J.Kliment ma psychologa, trenera mentalnego, bo gołym okiem widać, że nie dojeżdża. Niemożliwe, ze ktoś kto coś tam kiedyś grał, chociażby dziś mając trochę czasu, patelnie, nie ogarnia, strzela w taki sposób (wewnętrzną częścią, gdzie wiadomo, że najczęściej piłka zakręci ale nie w tę stronę co chciał strzelać). Po prostu mi się to nie mieści w głowie, nad mentalem, pewnością siebie też się pracuje ! Od tego są ludzie.

Ogólnie mocno średnio, wręcz kiepsko. Dawałem dużo nadziei ale kto ma tam w sumie szarpać/grać?
Indywidualnie bardziej mi się osobiście podobali zmiennicy, ale ile oni mieli czasu, jak już było praktycznie pozamiatane.
Odpowiedz cytując