Wyświetl pojedynczy post
Gunner1906
Senior Member

Od: 05.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.02.2022, 16:57
Co mi się najbardziej rzuca w oczy. W Rakowie grają dużo bardziej zdecydowanie. Są szybsi i bardziej dynamicznie, lepiej atakują piłkę.

Druga sprawa czy gra Szot czy Gruszkowski a po drugiej stronie Hanousek to jest totalna porażka. W obronie jeszcze nie wyglądają źle ale ciężko mi sobie przypomnieć jakiekolwiek dobre zagranie do przodu wspomnianej trójki od początku sezonu. Każda wrzutka zdupcona, klapki na oczach i wrzucanie non stop partnera na minę, trafia do nich piłka i można być pewnym że jeśli nie zagrają wstecznej do obrońcy czy bramkarza to ją stracą.

Colley Fazlagic Cisse w porządku. Fazlagic i Cisse widać że grać umieją tylko potrzeba im pomoc od reszty. Kliement jest bezproduktywny moim zdaniem. Pomijam już te sytuację co nie strzelił ale gościu ani nie jest specjalnie szybki, ani silny, technika też nie błyszczy. Dla mnie dużo więcej dawał Forbes na którego można było zagrać i on te piłkę umiał chociaż zastawić przytrzymać i zgrac, swoje też strzelił. Nawet przez te kilkanaście minut Cisse bardziej mi się podobał bo pokazał szybkość, chęć do gry niezła technikę i trochę jeden na jeden co uważam bardzo kuleje w Wiśle, nikt nie wchodzi w jakieś pojedynki, tylko alibi.

To tyle, sory że trochę chaotycznie ale na szybko skrobane w telefonie. Teraz dwa arcywazne mecze u siebie, mniej niż 4 punkty zdobyte i zrobi się bardzo gorąco
Odpowiedz cytując