Kuriozalne jest to, że na chwilę obecną również postawiłbym na Kuljevica z prostego powodu. Po prostu lepiej zaprezentował się od Enisa. Fazlagića póki co upatruję jako przyszłościowego gracza - nie takiego, który z miejsca wejdzie do składu. Proces rozkręcania, wprowadzania do drużyny może być dłuższy niż większość sądzi. Na jakiej podstawie niby mam go wstawiać do 11 ? Za to, że grał tam gdzieś kilka meczów i ma niby potencjał?
Ring... widziałem 3 sparingi w jego wykonaniu - wygląda na kabareciarza, słabszego od Abramowicza, Sadloka.... Nie ma możliwości, aby wygrał rywalizację z Hanouskiem, gościa robili jak chcieli. Tak samo jak w przypadku Enisa, widziałem posty, że to on ma grać od początku

Na jakiej podstawie się pytam? Koleś prezentuje się jak kaleka i co? Nagle będzie pewnym defensorem nie do przejścia? Nie można oceniać bo to "tylko" sparingi? Nie no widać jak na dłoni, że chłop raczej nie będzie żadnym wzmocnieniem i radzę przetrzeć oczy, żeby potem wielkiego płaczu i rozczarowania nie było.