Wyświetl pojedynczy post
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.01.2022, 14:38
skarabeus napisał(a):Wyświetl post
Wy jednak dalej macie standardy cupialowe, i to nawet chyba zupelnie nieswiadomie
Przypomnijcie sobie, co bylo 2 lata temu. Co bylo 3 lata temu. To nie byla kwestia kto tu bedzie grac, ale czy ktokolwiek bedzie grac.
Wisla nie wybierala sobie z zawodnikow, tylko do Wisly przychodzili Ci, ktorych nikt inny nie chcial.

Po 2 latach od tamtych wydarzen sytuacja jest diametralnie inna. Klub splacil znaczna czesc zadluzenia, placi wszystko na czas, wytransferowal zawodnikow za dobre pieniadze do ciekawych miejsc.

Stawianie zarzutu, ze teraz kiedy sytuacja klubu jest lepsza i moze sobie pozwolic na wiecej i w efekcie tego systematycznie pozbywa sie szrotu, jest negatywne to jest jakis absurd

Ten zarzut bedzie zasadny za rok. Czy dwa. Jak znowu wymienimy 90% kadry. Choc tez mnie to specjalnie nie zdziwi, jesli znowu uda nam sie zrobic ciekawe transfery out i znowu bedzie gotowka do dyspozycji. Znowu bedziemy zmienic obecnych na lepszych, choc pewnie nie w takiej skali.

Tak na marginesie, przypomnijcie sobie, ze swego czasu w obronie gral 15 letni Hoyo bo nie mial kto inny wyjsc na boisko.
Ja wiem, wiem. Dziękujmy niebiosom, że nie ma 4 ligi
I ja nie neguje tego, że kogoś udało się wytransferować, bo to jest zawsze na plus. Co innego tabuny szrotu z łapanki, które nie dały tej drużynie zupełnie nic, które za darmo tu nie grały.
Też jestem ciekaw co będzie za dwa lata, bo w sumie patrząc na wyczyny niektórych z nowego zaciągu, to sytuacja może być podobna.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 25.01.2022 o godz. 14:46.
Odpowiedz cytując