|
Nie szkoda mi YY, ale Ashrafa już jak najbardziej. Szkoda, że nie pograł u nas jeszcze z rok, bo to była czysta przyjemność patrzeć na jego grę z piłką przy nodze. Ktoś tu wspominał przecinaka Lloncha, a ja uważam, że Pol, którego bardzo lubiłem mógłby za Ashrafem co najwyżej buty nosić i torbę.
Z drugiej strony coś informacja o transferze się przeciąga, wcale bym się nie zdziwił jakby sam zainteresowany kręcił nosem na ten intratny finansowo i tragiczny sportowo kierunek. Tego nikt chyba nie wziął pod uwagę. To nie jest wcale taka zero-jedynkowa decyzja. Jeśli Ashraf tam pójdzie to zostanie automatycznie zakwalifikowany do sekcji 'wcześniejsza emerytura piłkarska' przez 99% scoutów w Europie. Może zapomnieć o tym, że zagra kiedyś dajmy na to w Lidze Mistrzów czy Lidze Europy albo w jakieś poważniejszej drużynie klubowej. Gdyby zagrał super sezon u nas to miałby na lepszy piłkarsko transfer niezłe widoki. Teraz pytanie czy wybierze kasę i słońce czy jednak ma ambicję na coś więcej i wybierze grę w drużynie mającej świetnych kibiców w przeciętnej Europejskiej Lidze, z której co rusz wyciąga się wybijających się piłkarzy na Zachód.
Obstawiam 2/3 że odejdzie, 1/3 że jednak zostanie.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 20.01.2022 o godz. 21:51.
|