Wyświetl pojedynczy post
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.01.2022, 18:51
Jesli ktos tutaj jest nieogarem to zdecydowanie ty, twierdzac, ze skowronek stosowal pragmatyczne metody ha ha ha.
Ptaszyna to byl czystej krwi dyletant, ktore poziom treningu byl na poziom b klasowej druzyny, ktory nie rozumial taktyki przeciwnikow i jedyne co potrafil nakreslic druzynie to laga do przodu. Zawodnicy nie wiedzieli, co maja robic na boisku

Piszac to co napisales niestety, ale sie kompromitujesz.

Co do reszty. Ja widze logike w tym co robi klub. Postawienie na trenera, ktory konsekwentnie bedzie realizowal zalozenia, wdrazal poszczegolnych graczy w te zalozenia i wymienial sukcesywnie tych, ktorzy sobie nie radza lub ktorym sie nie chce.

Dokladnie to jest realizowane. Trzymam jedynie kciuki, aby transfery tego sezonu byly udane

Znasz takie powodzenie, ze czasem trzeba zrobic krok w tyl zeby pozniej moc zrobic dwa do przodu? Wlasnie to sie dzieje w Wisle obecnie. Z twojej perspektywy klub wykonuje rzeczy, ktore nie maja szansy powodzenia. A ja uwazam, ze to zaprocentuje pozniej, stworzone zostana podwaliny tego co chcemy tutaj miec i przy dobrym okienku zimowym i letnim beda tego efekty.

ty sobie mozesz krytykowac, obrazac mnie od klakierow etc. Ja nie bronie zarzadu. Dostrzegam wiele blednych decyzji, z kilkoma rzeczami sie nie zgadzam, ale to nie znaczy, ze ogolny zarys tego co sie dzieje uwazam za logiczny, sensowny i dajacy nadzieje na to, ze za rok-dwa Wisla bedzie jednym z nielicznych klubow w ESA bez dlugow To otworzy przed klubem nowe mozliwosci i wtedy realnie osobiscie zaczne oczekiwac i transferow jakosciowych i wynikow na miare top5.

Hipotetyczna sytuacja. Ciekaw jestem co wtedy powiesz.
Transfery in z zimowego okienka okaza sie strzalem w dziesiatke. Momo bedzie robil huragan na skrzydle, Ring okaze sie lepszy od Hanouska, Fazlagic wymiecie srodek pola do przodu, a Fernandez bedzie strzelal na zawolanie. Efektem bedzie wygrana Pucharu Polski i europejskie puchary. Latem wymienimy kolejny 3-4 zawodnikow i przyjda gracze, o ktorych do tej pory moglismy tylko marzyc. A druzyna zacznie grac tak jakbysmy sobie tego zyczyli.

Wtedy napiszesz, ze to zasluga nowych graczy, a nie tego ze klub od roku z cierpliwoscia stawial na okreslony sposob gry i wspieral trenera nawet kiedy wyniki byly ponizej oczekiwan

Tak pod rozwage
Odpowiedz cytując