Wyświetl pojedynczy post
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.01.2022, 12:39
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Heh czytam i.. się nie dziwię Nie chce mi się nawet cytować, ale komenty jakby Aschraf był co najmniej Meliksonem... a on przecież nawet przy Pol Llonchu nie stał - pomijam różne pozycje - porównuje wkład w drużynę.

Tak jak pisałem - czy grał czy nie, tak czy siak nie było żadnej, najmniejszej, najdrobniejszej różnicy. Poza tym Zukov dawał dużo więcej w pierwszym okresie z formą.

Aschraf regulator tempa gry o szybkości i zwrotności Jacka Matyji

HIT:

"ŚWIETNA RUNDA ASCHRAFA" by pawlozm

Ubytek tej jednostki tak jak wspominałem nie robi na mnie wrażenia, ale już dwóch grajków, którzy byli mimo wszystko lepsi od pozostałych miernot (nie trzeba byc magikiem, aby lepiej prezentować się od Kujleiva) już tak. Mimo wszystko ewentualny tranfer jest dla mnie jak najbardziej zrozumiały - jestem świadom tego co się dzieje i tego co było mówione jak trio przychodziło.

EDIT:

A najlepsze jest to, że o finansach/kpieniu z długu wypowiadają się osoby nawet nienależące do soscios - czyli jakieś moralne minimum, aby móc sobie spojrzeć w lustro jeśli chodzi o jakąś pomoc...

Dej jeden z drugim kilka baniek to zatrzymamy Aschrafa i będzie klepać piłkę na naszym 16 metrze od Kieszka do Sadloka...

EDIT:

Zdecydowana większość Polaków nie ma podstawowej wiedzy, nie ma pojęcia o zarządzaniu swoim budżetem domowym, a co dopiero firmowym (zarobi kilka zł i już leasing, vamos ala playa na insta z fotami z nowego iphonea, a potem płacz bo nie każdy miesiac jest taki sam, szukanie co jest przyczyną dziury ).... nie mają pojęcia, mózgu... a tu chłopy będą liczyć kondycję finansową tak skomplikowanej spółki
Przytocz cały fragment, a nie wyjmuj z kontekstu:
"Lub po prostu tamta runda świetna, a ta mogła być już zjazdem, tego nie wiemy. Ale nie zapomnę, jaki Żukow był kozak po 1 rundzie, facet ogarniał środek totalnie, a jaki zaliczył zjazd."
Przecież na tle pozostałych chłopaków, to Aschraf miał rzeczywiście świetną rundę, pokazał się na tle drewnianej ESY jak powinno się operować piłką, a że grał jako "6" to logiczne, że liczb w postaci bramek czy asyst nie zrobił. Za to co mecz najwięcej przebiegniętych kilometrów.
I podkreślę jeszcze raz - jeśli odejdzie to jestem pewien, że ktoś w miarę ogarnięty za niego przyjdzie - na tyle żeby wygrać miejsce w pierwszej 11 z Kuveljicem. Inaczej będzie faktycznie dramat.
Odpowiedz cytując