Wyświetl pojedynczy post
Harcownik
Senior Member

Od: 08.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2022, 10:31
sevenheaven napisał(a):Wyświetl post
ciekawe za ile Zhukov ma odejść do Belgii.. szkoda, bo na początku myślałem, że to prze-kozak jakich mało.. facet wyglądał jak z innej planety, a teraz uważam, że jest idealną zapchajdziurą w przypadku bronienia wyniku i przeszkadzaniu.. piłkarsko dno.. jeśli dostaniemy za niego 200-300 tys euro i wyciągniemy tego młodego macedończyka to byłoby super
I tu jest za przeproszeniem pies pogrzebany. Ja tez pamiętam "dobrego" Żukowa i myślę, że on jest w stanie grać dużo lepiej. Dlaczego tak nie jest? Nie wiem. Ale trudno mi uwierzyć że przypadkiem czy fartem zagrał kilka czy kilkanaście bardzo dobrych meczów pod rząd aż tu nagle po kilku miesiącach zapomniał jak się gra w piłkę. To pytanie do ludzi bliżej drużyny czy piłki w ogóle.
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!
Odpowiedz cytując