Wyświetl pojedynczy post
wislak2214
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.01.2022, 03:03
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Kerherop :

Z jakich odmętów pamięci udało Ci się wyciągnąć Krzywejajo ?

O gościu praktycznie zapomniałem, ale to chyba był pomocnik jednak ;>

No cóż, zakontraktowaliśmy dwóch napastników po przejściach, którzy trochę świata widzieli. Nie będę się zgrywał na optymistę, bo wolałbym jakiegoś goleadora z bałkańskich / skandynawskich / hiszpańskich niższych / słabszych lig niż kogoś u kogo sufitem jest 10 goli w sezonie.

Uważam, że taki kierunek jest po prostu lepszy. Jak ktoś się od młodego wieku wybija bramkami w fujarskich ligach to nigdy nie wiadomo, gdzie leży jego sufit dopóki się nie da mu szansy, tu mamy dwóch gości których sufit został już jasno określony i zweryfikowany w przeróżnych ligach. Teraz nasuwa się pytanie jak się ma ten sufit do wymagań ekstraklasy?

Nie mówię, że to nie zadziała lepiej niż duo FBF / Kli bo tak piachowo-strzelnego duetu dawno nie mieliśmy, ale żadnych cudów się nie spodziewam - ani po Ondrasku, ani po Hiszpanie. Generalnie mają mój kredyt zaufania na parę spotkań. Życzę im powodzenia. Mam nadzieję, że obydwaj mają jeszcze trochę ambicji w sobie, żeby pograć jeszcze na niezłym poziomie.
Wolisz goleadora z niższych lig hiszpańskich co przekroczy 10 bramek Ziomek strzelił nawet 20 w sezonie w NIŻSZYCH LIGACH HISZPAŃSKICH.Carlitos , król strzelców , maksymalnie osiągnął pułap 13
Odpowiedz cytując