Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.01.2022, 13:04
skarabeus napisał(a):Wyświetl post
Czytam to forum regularnie i na prawde zal mi cie lucus Niech bedzie po twojemu. Uryga to dno, tona mulu i wodorostow
Zweryfikujemy to jak zagra u nas 20 spotkan
Mi ciebie też żal bo za uj nie potrafisz myśleć logicznie. To co teraz piszesz to OPINIA, nie fakty. Ja fakty podałem, a ty pierd, że niewiadomo czy to wszystkie mecze Płocka czy tylko te , w których grał Alan, wiec raz jeszcze: staty dotyczą spotkań, w których grał Uryga, dochodzi? I na podstawie tych faktów plus orderu "największej ilośc indywidualnych błędów prowadzących do utraty gola w poprzednim sezonie" możesz sobie zrobić opinię, jak widzę w twoim przypadku sprzeczną ze spójnością logiczną bo broni cała drużyna. To tak jakbym pisał, że FBF to czołowy napastnik ligi z 4 trafieniami, a to że tak mało to wina całej drużyny bo wszyscy atakują

Czy ci sie podoba czy nie Wisła w obronie z Urygą w 3 meczach straciła 7 bramek... naprawdę przykro mi, że burzy to twoją teorię, ale to nie powód żeby pajacować z braku argumentów..

Weryfikować sobie możemy... ale historii nie zmienisz, ja piszę o stanie faktycznym, a nie o tym co będzie.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 11.01.2022 o godz. 13:07.

Odpowiedz cytując